Basiscursus Tiffany

Wanneer Iedere woensdag van 19.45 - 21.45 uur
Aantal 5 lessen van 2 uur
Kosten € 125,00 inclusief materiaal en gebruik van gereedschap.

De cursus

Erbee Glasateljee heeft jarenlange ervaring in het geven van cursussen aan particulieren. We bieden een basiscursus van 5 lessen van 2 uur in de Tiffany-techniek. Er wordt één werkstuk gemaakt. Hiervoor kunt u een keuze maken uit een aantal ontwerpen die specifiek geschikt zijn om de techniek aan te leren.

Met behulp van dit ontwerp leert u snijmallen maken, glassnijden, glasslijpen, solderen en alle andere handelingen die nodig zijn om tot een fraai eindresultaat te komen. Er zijn 2 begeleiders, waarvan één gecertificeerd glazenier is. Voor veel mensen is deze cursus het begin van een unieke hobby met veel spannende mogelijkheden!

Als er plaats is kunt u ieder moment van het jaar instromen. Tijdens de vakantieperiodes van de basisscholen in de regio Noord, en in de maanden juli, augustus en december zijn er geen lessen.

Het cursusgeld is inclusief alle materialen die gebruikt worden en het gebruik van gereedschappen en apparatuur.

Vervolglessen

Als u de basiscursus Tiffany gedaan heeft, maar toch nog verder wilt werken onder begeleiding, bijvoorbeeld bij de uitvoering van een groter werkstuk, kunt u op woensdagavond terecht.

U betaalt per les. De materialen die u gebruikt zijn voor eigen rekening. Wel graag melden als u wilt komen, om te checken of er plaats is.