Basiscursus glas-in-lood

 

Wanneer: Iedere woensdag van 19.45 - 21.45 uur
Aantal:    5 lessen van 2 uur
Kosten:   € 125,00 inclusief materiaal en gebruik van gereedschap

De cursus

Erbee Glasateljee heeft jarenlange ervaring in het geven van cursussen aan particulieren. We bieden een basiscursus van 5 lessen van 2 uur in de Glas-in-lood techniek. Er wordt één werkstuk gemaakt. Hiervoor kunt u een keuze maken uit een aantal ontwerpen die specifiek geschikt zijn om de techniek aan te leren.

Met behulp van dit ontwerp leert u snijmallen maken, glassnijden, glasslijpen, solderen en alle andere handelingen die nodig zijn om tot een fraai eindresultaat te komen. Er zijn 2 begeleiders, waarvan één gecertificeerd glazenier is. Voor veel mensen is deze cursus het begin van een unieke hobby met veel spannende mogelijkheden!

Als er plaats is kunt u ieder moment van het jaar instromen. Tijdens de vakantieperiodes van de basisscholen in de regio noord, en in de maanden juli, augustus en december zijn er geen lessen.

Het cursusged is inclusief de materialen die u gebruikt, en het gebruik van gereedschappen en apparatuur.

Vervolglessen

Als u de basiscursus glas-in-lood gedaan heeft, maar toch verder wilt werken onder begeleiding, bijvoorbeeld bij de uitvoering van een groter werkstuk, dan kunt u op woensdagavond terecht. U betaald per les. De materialen die u gebruikt zijn voor eigen rekening. Graag wel even checken of er plaats is.