Workshops & cursussen

In het goed ingerichte handenarbeidlokaal in Buurtcentrum De Tempel krijgt u les van een zeer ervaren glazenier, die er veel plezier in heeft om zijn kennis en kunde met u te delen. Door de goede begeleiding kunt u in uw eigen tempo stap voor stap de techniek aanleren om aan het eind uw eigen werkstuk mee naar huis te nemen.
Bij de cursussen zijn alle materialen en het gebruik van de benodigde gereedschappen inbegrepen, en uiteraard zorgen wij tijdens de cursus voor koffie of thee. Om te zorgen voor voldoende aandacht wordt gewerkt in kleine groepen.

Kijk voor meer informatie per cursus/workshop onder "workshops" in menu rechtsboven.

Workshops voor bedrijven, vereniging of school!

Elke workshop is maatwerk en wordt aangepast aan uw budget.
In kleine groepjes maken deelnemers bijvoorbeeld elk een deel van het totale werkstuk. Voor 1 of 2 dagdelen, succes gegarandeerd! Dit kan eventueel ook op lokatie.

Vriendinnenclub? Familiedag? Teambuilding?

Een leuk idee om samen iets creatiefs te doen. Als groep is het mogelijk om in overleg een datum en de inhoud van de cursus te bepalen.
Aanmelden of nog vragen? Bel (074) 291 22 06, of vul het contactformulier in dat u vindt door op "contact" te klikken rechts bovenin. We nemen dan per omgaande contact met u op. Langskomen in het ateljee kan ook, dan bespreken we de mogelijkheden.