33 jaar geleden

Ateljee

Aan de Voorhof is (weer) mijn knusse ateljee gevestigd, middenin de Kasbah. Hier ben ik 33 jaar geleden ook gestart met mijn bedrijf en nu weer teruggekeerd. Hier werk ik aan mijn opdrachten, maar u kunt er ook terecht voor het kopen van glas in veel soorten en kleuren, diverse soorten en maten lood en gereedschappen voor glas-in-lood, Tiffany, brandschilderen en glasfusing. In het ateljee kunt u terecht voor opdrachten van producten van glas gemaakt door een professionele glazenier. De verschillende glastechnieken waarin ik werk: Glas-in-lood, Brandschilderen, Tiffany en Glasfusing. Een combinaties van de verschillende technieken is ook mogelijk. Via het kopje "informatie over..." vindt u uitgebreide informatie over de verschillende glastechnieken. Ik voer ook reparaties en restauraties in glas-in-lood (ook gebrandschilderd) en Tiffany uit. Ook kunt u terecht voor (facet) geslepen glas op maat maken, voor b.v. antieke klokken of horloges, of een antieke kast.

Winkel openingstijden/Webshop

Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur. Buiten deze tijden om kunt u altijd op afspraak langskomen. Bel of mail om een afspraak te maken.

Daarnaast kunt u uiteraard altijd terecht in de Webshop. U kunt in de webshop ook een bestelling plaatsen om deze in de winkel op te komen halen, dan kunnen we de bestelling voor u klaarzetten.

Lokatie

Erbee Glasateljee is gevestigd in de Kasbah , het door architect Piet Blom ontworpen complex op palen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op de ruime parkeerplaats, die vanaf de Zwavertsweg bereikbaar is.

Verdere informatie vind u onder de verschillende kopjes op deze website.