Winkel

Op pleintje

Voorhof 6, ons nieuwe adres, is te vinden op een pleintje in het midden van de Kasbah. Vanaf de grote parkeerplaats loopt u onder de huizen door de Kasbah in en dan ziet u ons vanzelf.

Deskundig personeel

Deskundig personeel kan u adviseren over het aanschaffen van het juiste gereedschappen en materialen of helpen met uw glaskeuze. De verschillende gereedschappen kunnen gedemonstreerd worden of u kunt ze zelf uitproberen. 

Gereedschappen en materialen

We verkopen alle benodigde materialen en gereedschappen voor de Glas-in-lood- en de Tiffany-techniek voor  Brandschilderen, voor Fusen in de glasoven en de HotPot en voor het maken van glaskralen in de open vlam.

Er is een uitgebreid assortiment glas in veel verschillende kleuren en structuren van de Amerikaanse glasfabrieken Spectrum, Bullseye en Wissmach en Baoli Glas, maar ook Europese antieke soorten en Tischkathedralen van Glashütte LAMBERTS. 

We hebben transparant glas in veel structuren voor de glas-in-lood techniek  en opale meerkleurige glassoorten voor de Tiffanytechniek. 

Voor het FUSEN(versmelten) van glas wordt onze sortering Spectrum in COE 96 steeds verder uitgebreid. Van Baoli 90 hebben we ook weer een aantal kleuren op binnengekregen. Waaronder blank, zwart en wit. Er is nog een beperkt assortiment Bullseye 90. Ook glaskorrels, -poeders, -stringers en millefiori van Bullseye (COE90) en Baoli in (COE85 en COE90) voor het fusen.

Glas wordt nu in de volgende vaste maten verkocht. Spectrum Opaal en Cathedraal: 15 x 30, 30 x 30 cm, ca. 60 x 60 (halve plaat), ca.120 x 60(hele plaat). De maten van Spectrum Waterglas zijn iets smaller.

Wissmach Corella Classic en Wissmach Mystic: 20 x 26, 40 x 26, Ca. 80 x 52 (halve plaat) 80 x 104 (hele plaat). Baoli glas plaatjes 18 x 20.

Bovenstaande geldt niet voor Antieke soorten en Tischcathedraal.

We hebben een vast assortiment blanke bevels (facet geslepen glas) in veel verschillende vormen en maten.

Alle gereedschappen en materialen (behalve glas) verkopen we ook in de Webshop.